Har du hunnit baka något med rabarber än i år? Om inte så tycker jag att du ska baka dessa ljuvliga vaniljrutor med rabarber. Mjukspröd mördeg, fylld med len vaniljkräm och sötsyrlig rabarberkompott. Och så lite mördegssmul på toppen. Det här är en ljuvlig långpannekaka som räcker till många och som funkar utmärkt att frysa in.
Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
De står att om man byter ut mot glutenfritt mjöl ska man ta 10dl men det står 5 i receptet, stämmer det?
Det stämmer, man behöver mer när det kommer till glutenfritt i detta fall ❤️
Kan jag byta ut kvargen mot grekisk yoghurt?
Tack för ett supergott recept. Bjöd 7 väninnor på lunch med denna kakan till kaffet och alla blev saliga och ville ha receptet. Tacka Camilla Hamid sa jag.
Förlåt för sent svar! Åh, så glad jag blir att höra detta, tack fina du! ❤️
Älskar detta receptet, så galet gott och räcker till många! Går utmärkt att frysa in också.
Tack snälla du, vad glad jag blir att du gillar det! 🫶🏼
Hej!
Fantastiskt recept, går det att byta ut rabarbern mot hallon eller andra bär?
Hejhej! Det går bra, se till att de inte är för vattniga (om de är frysta) 🫶🏼
Tack! 🫶