Världens saftigaste och godaste vaniljbullar.
Här kommer receptet på de absolut saftigaste och fluffigaste vaniljbullar du kan tänka dig med en drömgod fyllning som blir sådär härligt knäckig under bullen och i pappret.
Som vanligt har jag utgått från min klassiska vetedeg som jag använder till alla sorters bullar som ni hittar här på min sida fast med lite mindre korrigeringar för att passa just den här smaken.
Jag vill bara tacka för att du verkligen revolutionerat mitt bakande
Jag är evigt tacksam.
Åh förlåt för sent svar! Men tack snälla fina, vad glad jag blir!

Älskar

varför ska det vara farin socker
Det ger en fylligare fyllning och en god kolaton i smaken
Varför har man Majsstärkelse?
PS, älskar dina recept!
Så att man får bullar med riktigt mycket fyllning, annars har fyllningen en tendens att smälta och sippra ut under gräddning
Vad gör sockerlagen? Kan man utesluta den?
Sockerlagen kapslar in fukten så att bullarna håller sig saftiga längre. Går absolut att utesluta men då blir bullarna torra snabbare
Kan man snurra dessa bullarna som du gör med dina kanelbullar eller blir de bäst av att skära upp dem?
Hej hej! Ursäkta sent svar. Det borde gå!
Hej Camilla. Tack för alla underbara recept.
Går det utesluta farinsocker i fyllningen på vaniljbullar
Hejhej, åh tack själv!
Absolut 
Kan jag utesluta farinsocker,hur påverkar det fyllningen,och vad kan jag ta istället? Vill helst ha bara vanilj.
Bara att utesluta utan problem
Kan man utesluta Farinsocker,men ha samma mängd av övriga ingredienser ändå?
Det funkar utmärkt
De blev jättegoda! Väldigt saftiga bullar.
Wow! Vilka fantastiskt fina bullar
Blir bullarna saftiga även efter en vecka i frysen? Om man fryser in dem samma dag som de har bakats.
Jättegoda bullar! Mina blev enorma. Kunde inte lista ut hur många bullar det skulle bli
Är det vanligt vetemjöl eller ska ja använda special? ***Nybörjare som börjar lära sig
Båda funkar
Ska de verkligen jäsa i 2-3 timmar???
Jag har svårt att få bullarna att jäsa @camilla Hamid, vad tror du att jag gör för fel?
Hej Catarina! Åh, det är så svårt att svara på. Kika gärna här: https://mykitchenstories.se/varfor-jaser-inte-min-bulldeg/ om du hittar lite tips och kanske kan felsöka dig fram till vad det kan bero på. Lycka till!