Fluffiga, saftiga & mjuka sockerbullar formade som kringlor! Dessa bara smälter i munnen.
Vad säger du om jag säger fluffiga och mjuka sockerbullar med mycket fyllning, penslade med smör och doppade i strösocker? Idag bakade jag nämligen dessa sockerbullar eller sockerkringlor, som på riktigt smälter i munnen. Jag bakade dessa, men i en annan form tillsammans med bästa Klara på hennes YouTube-kanal och jag blev så sugen på att baka dem igen.
Klara är en underbar människa och det var så roligt att få lära henne hur man bakar sockerbullar. Kan inte minnas sist jag skrattade så mycket när jag bakade. Hon är så rolig!
Författare: Camilla Hamid.
Vad gör majsstärkelsen? Det går väl bra att skippa?
Hejhej! Majsstärkelsen gör att fyllningen inte rinner ut, utan stannar i bullen 🙂
Hej!
Undrar om det går att byta ut färsk jäst mot torr?
Tack på förhand!
Hejhej! Funkar utmärkt, följ anvisningarna på förpackningen till just den torrjäst du använder 🙂
Mmm så gott!!
Såklart ska jag baka dessa först!
Tack Camilla för dina underbara recept❤
Går de att frysa?
Det går jättebra! 🙂
Hej Camilla!
Undrar bara om du kan göra en lakritscheesecake, vill så gärna att du filmar en video när du visar hur man gör en god lakritscheesecake.
Hejhej! Mums! Skriver upp det på min to-do 😍
Åh ja det vill jag också se!
Ps: Ett önskemål är att du skriver hur länge dina recept tar att baka! 🙂
Absolut, det fixar jag! 🙂
Hej! Om man vill frysa in bullarna, ska man ändå lägga på toppingen eller är det bättre att göra det när man ska ta fram dom?🥰
Hej! Jag har nyligen bakat dessa otroliga bullar och fryst in den med toppingen. Vilket funkade hur bra som helst. Det blir mindre jobbigt när du ska ta fram dem om du slipper pensla på socker. Tror inte det gör någon skillnad. 😊😊❤️❤️
Gjorde dessa nyss, så himla goda! 😍
Åh tack snälla fina, vad glad jag blir att du gillade dem! 🥰
Hej, om jag ska baka dessa dagen innan ett kalas, hur ska jag förvara dom till dagen efter så dom inte blir torra eller sockret smälter?😍
Hejhej! Bäst är att doppa bullarna i socker samma dag som de ska ätas, men om du inte har möjlighet till det så kan du lägga bullarna i en djup plåt eller liknande och plasta in med plastfolie så inte plasten nuddar sockret och förvara i rumstemperatur ❤️