Semmelsnittar är kolasnittar med smak av semla som serveras med lättvispad grädde.
När det kommer till nya recept och varianter på semlor så tycker jag att det är viktigt att det finns en poäng. Att den är smidigare att äta, anpassad efter någon allergi eller bara helt enkelt enklare och snabbare att göra. De här semmelsnittarna uppfyller både det förstnämna och det sistnämnda. Dessutom är de helt galet goda!
Tänk er själva, segmjuka kolasnittar med smak av mandelmassa och kardemumma som serveras med fluffig grädde på sidan. Bättre får man leta efter! Dessutom är de perfekta att göra när man har ett akut sug efter semlor men inte har lust att gå och köpa färdiga i affären. Inom 30 minuter har du både bakat, gräddat, skurit upp, vispat, låtit svalna och är sedan redo att avnjuta den här småkakssemlan.
Om man använder glutenfri mjölmix, hur mycket mjöl skulle du säga att man bör använda då? ☺️
Hejhej! Förlåt för sent svar. Vet ej, har tyvärr inte testat detta själv ännu <3
Kan man bara byta ut mjölet mot glutenfritt mjöl?
Hejhej! Förlåt för sent svar. Har tyvärr inte testat detta själv ännu <3
Går det att göra dom glutenfria?
Hejhej! Förlåt för sent svar. Har tyvärr inte testat detta själv ännu <3
Hej!
Kan jag utesluta bikarbonat helt eller byta ut mot bakpulver?
Ser fram emot att testa dessa
Går dessa att göra glutenfria? 😍
Hejhej! Förlåt för sent svar. Har tyvärr inte testat detta själv ännu <3
Hej,
ljuvliga kakor! 🙂
Kan man göra dom glutenfria och isf hur mycket glutenfritt mjöl ska jag använda?
Hejhej! Förlåt för sent svar. Tack snälla fina! Har tyvärr inte testat detta själv ännu <3
Jätte goda😊
Vad glad jag blir att du gillade dem! 🥰
Kan man frysa in dom i ca 4 dagar?