
Som huvudrätt i Halv åtta hos en youtuber körde jag på ett säkert kort som jag lagat många gånger: oxfilépasta. Inspirationen till detta recept har jag fått av fantastiska Filip Poon som har galet många goda recept!
Som huvudrätt i Halv åtta hos en youtuber körde jag på ett säkert kort som jag lagat många gånger: oxfilépasta. Inspirationen till detta recept har jag fått av fantastiska Filip Poon som har galet många goda recept!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Portioner: 4
Ingredienser
4 portioner tagliatelle
300 g oxfilé
2 schalottenlökar
2 vitlöksklyftor
150-200 g kantareller eller valfri svamp
10-15 stycken cocktailtomater
1-2 msk smör
2 msk kalvfond
2,5dl vispgrädde
0.5 – 1dl riven parmesan
Hackad persilja till garnering
Tips!
Portioner: 4st
Ingredienser
4 portioner tagliatelle
300 g oxfilé
2 schalottenlökar
2 vitlöksklyftor
150-200 g kantareller eller valfri svamp
10-15 stycken cocktailtomater
1-2 msk smör
2 msk kalvfond
2,5dl vispgrädde
0.5 – 1dl riven parmesan
Hackad persilja till garnering
TIPS!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK
Hej Camilla!
Jag undrar vilken typ av kalvfond du använder?
Hejhej, jag använder inte något särskilt märke utan tar det jag hittar ❤️