Åh vad jag har saknat att baka, fota och skriva! För er var det bara tre dagar sedan jag uppdaterade men för mig var det längre sen än så. Många av de inlägg ni ser nuförtiden är tidsinställda eftersom att jag just nu har ett fullspäckat schema med möten och förberedelser inför min bok! Även om den kommer ut först 7/5, är det massor med jobb bakom kulisserna och jag älskar det! Som jag har längtat efter det här!
Men ikväll, efter att jag nattat barnen så ställde jag mig i köket och införlivade en idé jag haft länge, nämligen no bake tiramisucheesecake. Ett fantastiskt äktenskap mellan tiramisu och no bake cheesecake som går extremt lätt och snabbt att göra. Den här varianten på no bake cheesecake blir galet krämig utan att den behöver stå i frysen för att stelna i flera timmar och sedan stå i kylskåpet för att tina. Redan efter en timme är den redo att ätas och den smakar LJUVLIGT!
Är ni en tiramisuälskare precis som jag så bara måste ni prova att baka den här cheesecaken. Ni kommer inte att bli besvikna.
Men gud så gott det verkar😋
Supersmarrigt 🤩