Nu är jag äntligen hemma igen efter en fantastisk mässhelg på Stockholm food & wine tillsammans med Köket.se. Jag hade så fantastiskt roligt på plats och älskade att så många av er kom fram och pratade och fikade när jag bakade i Kökets monter. Så hela helgen har varit fullspäckad med bakning men jag har såklart inte tröttnat för det. Tvärtom så känner jag mig mer inspirerad än någonsin!
Näst på tur till mitt receptarkiv är den här galet goda schweizernötfudgetårtan som bakas helt utan ugn. Jag hade med mig den här till skolan där jag jobbar som hemkunskapslärare och den blev väldigt omtyckt. Så jag har verkligen sett fram emot att dela det här receptet med er! Ni bara måste prova.
Spröda kexbottnar, len fudge med hasselnötter för härligt tuggmotstånd, vispad grädde och ännu mer nötter och choklad. Ingen tror på mig när jag säger att den är no bake. Men det är den, jag lovar!
Receptet bakas i en rund form med diameter på 20 cm, vilket ger 6-8 generösa bitar. En steg för steg video där jag visar hur jag bakar den här tårtan finns på min instagram @mykitchenstories.se.
Very good
🥰🥰