No bake cheesecake i strut

Inlägget är i annonssamarbete med kalasdekorationer.se

Bakverk i glasstrut är ett så himla smidigt och roligt sätt att bjuda på fika på. Speciellt till kalas och fest! Jag har tidigare tagit fram ett recept på kladdkaka i glasstrut och möjligheterna är oändliga! Dagens fikastrutar fyllde jag med no bake cheesecake smaksatt med mjölkchoklad och toppad med massa gottis. Förutom att den här varianten på cheesecake är galet god så tar den knappt 30 minuter att svänga ihop och de går att hugga in i direkt. Hur bra?!

De här cheesecakestrutarna kommer jag att baka live på min instagram @mykitchenstories.se på torsdag 14/2 kl.20:00. Var gärna med och baka tillsammans med mig! Beställer du hem detta cupcake baking rack som jag har ställt strutarna i idag, hinner du få hem det lagom till livesändningen på torsdag. Med min rabattkod “MYKITCHENSTORIES” få du dessutom 20% rabatt på hela sortimentet hos kalasdekorationer.se. En av er kommer dessutom att kunna vinna ett cupcake baking rack under livesändningen genom att besvara en fråga som jag ställer i livesändningen. Detta vill ni inte missa!

På min instagram @mykitchenstories.se har jag lagt upp en steg för steg-video på hur jag gör de här mumsiga dessertstrutarna.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

No bake cheesecake i strut

Portioner: 8

Ingredienser

100 g mjölkchoklad att doppa strutarna i
8 glasstrutar
600 g kylskåpskall färskost
1 dl kylskåpskall vispgrädde
200 g mjölkchoklad
Dekoration: toffifee, dubbelnougat, färska bär, guldflingor

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Portioner: 8st

Ingredienser

100 g mjölkchoklad att doppa strutarna i
8 glasstrutar
600 g kylskåpskall färskost
1 dl kylskåpskall vispgrädde
200 g mjölkchoklad
Dekoration: toffifee, dubbelnougat, färska bär, guldflingor

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

  1. Grovhacka 100 g mjölkchoklad och smält i en värmetålig skål över ett vattenbad. Låt svalna.
  2. Doppa öppningen av varje strut i chokladen och ställ sedan struten i ditt cupcake baking rack. Ställ i kylskåpet medan du förbereder cheesecakefyllningen.
  3. Grovhacka 200 g mjölkchoklad och smält i en värmetålig skål över ett vattenbad. Låt svalna.
  4. I en bunke vispar du ihop färskost och vispgrädde med elvisp på medelhastighet till en jämn och krämig smet.
  5. Tillsätt den avsvalnade och smälta mjölkchokladen. Vispa lite till.
  6. Lägg cheesecakefyllningen i en spritspåse och fyll dina glasstrutar med den.
  7. Garnera med valfri topping. Jag använde dubbelnougat, toffifee och färska bär.
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
guest
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Nova
Nova
2 years ago

Riktigt gott och lätt var det även för en nionde klassare som mig:)

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?