Jag ska hålla mig kort och bara meddela att segmjuk chocolate chip cookie som botten till mums mums/skumtoppar, är en av mina bästa idéer. Jag älskar själva mums mums fyllningen men är faktiskt inte ett superfan av smörgåsrån-botten. Så det här blev verkligen den perfekta kombinationen för mig.
Receptet är generöst, eftersom att jag gör chocolate chip cookie-botten ganska små jämfört med vad jag brukar. Men vad gör det när more is more, liksom?
Receptet ger ca 30-40 mums mums cookies beroende på hur stora du gör kakorna. Jag gjorde kakor som vägde ca 15 g innan gräddning och som efter gräddning smälte ut till en diameter på ca 4 cm.
Måste man ha agar agar pulver / gelatinpulver?
Nej, men det ger inte en lika stabil och fyllig fyllning
Hur länge kan de stå i kylskåp ?
Upp till 4 dagar
Går de att frysa tro?
Går det att frysa dessa?
Hej!
Går dessa att frysa in?
Hejhej! Ja, utan chokladen på
Vill prova att baka dessa
Om man inte har micro, kan man värma upp på spis eller först värma vatten och sen mäta upp i en skål och tillsätta agar agar? 
Det funkar utmärkt, men då gärna över ett vattenbad
Mina flöt ut alldeles för mycket, nästan 10cm trots samma ugnsinställning, och blev alldeles platta. Jag kortade (halverade) även gräddningstiden men blev ändå stora. Vad gör jag för fel?
Hejhej! Hur länge lät du degen stå i kylskåpet? Använde du smör eller margarin?
Hur lyckas man doppa den utan att allt lossnar/ eller smälter? Eller ska man rulla den i chokladen?
Det är viktigt att de är riktigt riktigt kalla och att chokladen inte är varm för att det ska gå smidigt att doppa dem i choklad
Hej! Jag har gjort dessa idag och ska servera dom om 3 dagar. Skulle du rekommendera att ha dom odoppade i frysen till på söndag eller doppa dom i choklad och ha dom i kylen? Tack för ett fint recept!
Hejhej! Bästa är att ha dem doppade i kylen
Hej!
Har du testat att veganisera receptet?
Tänker själv spontant att byta ägg mot aquafaba i toppen och mot annan vätska/stärkelse i cookiesen?
Vad tror du om det?
Massor av hälsningar
Måste man ha majsmjöl? Kan man ha typ potatismjöl istället?