Krämig yoghurtglass på 3 ingredienser

Den här yoghurtglassen är ett riktigt gott, svalkande och enkel glass som passar minst lika bra som både efterrätt, mellanmål och t o m frukost. Det bästa är att den bara kräver 3 ingredienser och dessutom görs den genom att bara mixa ihop alla ingredienser och sen förvara glassen i frysen.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

 

Krämig yoghurtglass på 3 ingredienser

Portioner: 4

Ingredienser

1,5 kg hallon

1 liter flytande grekisk yoghurt

2 msk glykos

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Portioner: 4st

Ingredienser

1,5 kg hallon

1 liter flytande grekisk yoghurt

2 msk glykos

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:

1. Mixa ihop alla ingredienserna till glassen till en krämig smet. Jag gjorde det med stavmixer men det går lika bra med en matberedare. Det viktigaste är att man åstadkommer en riktigt slät smet för att glassen sen ska bli krämig.

2. Ha ner glassmeten i en behållare, plasta tätt och låt stå i frysen i minst 6h innan servering.

Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video

1. Mixa ihop alla ingredienserna till glassen till en krämig smet. Jag gjorde det med stavmixer men det går lika bra med en matberedare. Det viktigaste är att man åstadkommer en riktigt slät smet för att glassen sen ska bli krämig.

2. Ha ner glassmeten i en behållare, plasta tätt och låt stå i frysen i minst 6h innan servering.

Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

4.5 2 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annica Carnemar
Annica Carnemar
4 months ago

Vad gör glukosen med glassen, sötma? Tänkte ta agavesirap istället då kan diabetiker äta också!

Ali
Ali
4 months ago

Allhuma barik

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?