Sött mot syrligt är alltid en vinnande smakkombination! Den här kladdiga kladdkakan har jag toppat med en syrlig rabarberpannacotta. En riktig drömkladdkaka om ni frågar mig. Jag har nämligen gett den vanliga rabarberkladdkakan ett försök men helt ärligt så var det ingenting för mig. Men såhär är det alldeles ljuvligt att äta kladdkaka med rabarber på!
Den här gången gick jag ifrån min dekorationregel om att dekorera med det som kakan innehåller. Istället dekorerade jag med hallonsås, vispad grädde, färska hallon, blåbär och björnbär och min nyfunna strösselkärlek myntasockret
Vet du om den går att frysa? Tänkte att det kan vara en bra tårta att göra i förväg!
Hejhej, det går bra!
Hej.
Går det att vispa upp den här pannacottan och använda den som fyllning? Jag tänker som med ditt recept på hallonfluff?
Hejhej! Det funkar absolut
Öka mängden geleringsmedel lite grann bara 
Hej! Varför fryst rabarber? Går det bra med färsk?