Ice coffee pannacotta

Inlägget är ett annonssamarbete med Kökets box

Fluffig pannacotta med smak av kaffe, toppad med vispad grädde och grovhackad choklad. En riktig drömdessert för dig som älskar kaffe! Grunden till den här pannacottan är en av produkterna i månadens Kökets box, nämligen ICE Protein boost från Löfbergs som är en mjölkdryck med mild kaffesmak.

Om du är sugen på att testa Kökets inspirerande prenumerationsbox med spännande matnyheter varje månad så får du just 50% rabatt på första boxen när du bokar en löpande 3-månadersprenumeration om du anger koden “MKS50”. Du beställer din prenumeration HÄR. Frakten är fri och du prenumererar utan bindningstid.

Den här pannacottan är verkligen sjukt enkel att göra och kräver inte särskilt många ingredienser! Helt enkelt en perfekt efterrätt att svänga ihop när man inte har ork att stå och baka något avancerat i köket.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Ice coffee pannacotta

Portioner: 2

Ingredienser

1 burk Löfbergs ICE protein boost à 225 ml
0,5 tsk agar agar pulver
1 dl vispgrädde
50 g grovhackad mörk choklad till garnering

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Portioner: 2st

Ingredienser

1 burk Löfbergs ICE protein boost à 225 ml
0,5 tsk agar agar pulver
1 dl vispgrädde
50 g grovhackad mörk choklad till garnering

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Häll upp Löfbergs ICE protein boost i en kastrull tillsammans med agar agar pulver.
  2. Låt koka upp på medelvärme under konstant omrörning i ca 3 minuter. Viktigt att du håller en låg värme och hela tiden rör om så du inte riskerar att bränna fast pannacottan i kastrullen.
  3. Häll upp pannacottan i två glas och låt stå i kylskåpet för att stelna i minst 1 timme innan du toppar med vispad grädde och grovhackad choklad.
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Häll upp Löfbergs ICE protein boost i en kastrull tillsammans med agar agar pulver.
  2. Låt koka upp på medelvärme under konstant omrörning i ca 3 minuter. Viktigt att du håller en låg värme och hela tiden rör om så du inte riskerar att bränna fast pannacottan i kastrullen.
  3. Häll upp pannacottan i två glas och låt stå i kylskåpet för att stelna i minst 1 timme innan du toppar med vispad grädde och grovhackad choklad.
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Zijada
Zijada
1 year ago

Hej!
Kan man göra kaffe pannacotta på kokt grädde blandat me kaffe pulver och sötningsmedel?
Försöker anpassa eftersom jag har diabetes.

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?