Jag är så stolt över min idé om att fylla biskvier med fluff istället för smörkräm. Alla som har provat dem har tyckt om dem så mycket! T om de som annars aldrig hade ätit biskvier. Det är coolt tycker jag! Den här gången fyllde jag mina biskvier med drömmigt god dumlefluff. Behöver jag säga hur gott det blev? Man blir så lyckligt av goda biskvier.
Fluff är helt enkelt bara valfritt godis eller choklad som smälts samman med vispgrädde på låg temperatur. När den här blandningen sedan får svalna kan man vispa upp det till en härligt fluffig konsistens. Det passar lika bra att fylla biskvier med som att använda som tårtfyllning.
Om jag inte gillar dummle, kan jag göra dem utan, eller kan jag ersätta dem med något annat, typ choklad eller liknande?
Hejhej! Kanske detta recept? https://mykitchenstories.se/fluffbiskvier/ ❤️
Hej!
Hur länge kan man förvara dem i kylen? Går det att frysa in dem? 🙂
Hejhej, upp till en vecka i kylen och det går jättebra att frysa in dem! 😍