Härligt fräsch och syrlig citronmarängmazarin. En citronmazarin toppad med maräng, helt enkelt!
Ni som kikat på mitt recept på mazarincheesecake vet att jag älskar mazarin men tycker mindre om själva glasyren. Det är liksom den lite kladdiga mazarinkakan som är höjdpunkten för mig. Tur då att den är god att toppa med annat också. Som t. ex maräng! Så fick det bli den här gången och resultatet blev en ljuvligt syrlig och fräsch citronmarängmazarin.
Det jag älskar med min citronmarängmazarin är att den ser väldigt festlig ut men är verkligen busenkel att göra. Ingredienserna till botten rörs bara ihop i en bunke. Det som kan vara liiite trixigt är marängen annars är det verkligen inga konstigheter med att baka den här kakan.
Fint
Tack 🙂 <3
Ser supergott ut. Men om jag vill använda mandelmjöl istället. Kan man omvandla på nåt vis?
Hej! Det ser super gott ut, men jag undrar hur länge kakan kan vara i kylskåpet innan den blir gammal. Dessutom undrar jag om det går att frysa
Testas på söndag. Mums!
Åh mums! 😍 Hoppas det ska smaka!
Ser supergod ut 💛 Ska den vara kladdig i mitten när man tar ut den ur ugnen, som kladdkaka? Eller är den kladdig efter den angivna ugnstiden?
Hejhej, den är lite kladdig efter gräddningen 🥰
Jättefint recept, men tråkigt med all reklam som kommer först särskilt en bild med öronvax, reklamen kunde ligga efter receptet enl min mening. Trevlig helg och tack för alla fina och goda recept.
Wow Camilla nu har du gjort det igen 🤗♥️🤩 älskar.
Detta måste jag baka.