Efter alla jordgubbstårtor och andra bakverk med jordgubb de senaste veckorna var det nästan som att jag fick hjärnsläpp efter midsommarhelgen. Vad ska jag baka nu då? Men ganska snabbt var jag tillbaka igen och det första ojordgubbiga bakverket som får entra bloggen är dessa beroendeframkallande chunky fudge blondies med hallon, vit choklad och hasselnötter.
Det här bakverket består av en härligt seg kolablondie med färska hallon och bitar av vit choklad och rostade hasselnötter. Är du sugen på allt och ingenting så är detta bakverket för dig!
Receptet bakade jag i en rektangulär form med måtten 20×27 cm, vilket ger 12 generösa bitar eller 24 munsbitar.
Hej Camilla!
Jag har nu testat detta recept flera gånger! Blondien blir grymt god men jag får den inte att bli fast? Den är ständigt som en undergräddad kladdkaka oavsett vilken värme och längd på gräddningen 😅
Vad gör jag för fel?!
Hejhej! Förlåt för sent svar, hur blev din blondie efter att den hade fått stå till sig över natten sen? ❤️