Få saker slår en len chokladtryffel gjord på en bra choklad. Kanske ett av de enklaste och godaste hemgjorda godisar man kan göra. Speciellt för chokladälskaren!
Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Låter supergott! När skall espresson i? ❤️
I videon har hon ner espresson i bunken med den hackade chokladen 🙂
Gissar på steg 1, enligt hennes youtube video är det så. Som jag förstod det iallafall.
Går det att byta ut espressopulvret mot pepparkakskrydda för att få pepparkakssmak på dom? Eller måste man göra på ett helt annat sätt då? 🙂
Kan man endast byta ut espressopulvret mot pepparkakskrydda för att få pepparkakstryffel? 🙂
Räcker det att byta ut espressopulvret mot pepparkakskrydda för att få mer pepparkakssmak istället?
Kan man frysa in dom? Eller hur många dagar håller dom i kylen?
Jag tänkte baka dessa till julafton. En fråga. Jag tänkte ha i popping candy i tryffeln. Alltså såna som poppar i munnen. Vet du hur mycket jag ska ha i? 🙂