Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Ingredienser
Chokladbottnar
4 dl strösocker
5,5 dl vetemjöl
3 dl kakao
1 msk vaniljsocker
3 tsk bikarbonat
1 tsk salt
3 dl mjölk
2 dl neutral olja
3 dl vatten
3 ägg
Körsbärskompott
250 g körsbär
1 dl brunt farinsocker
2 msk vatten
0,5 tsk agar agar
Chokladfrosting
300 g mörk choklad
300 g smör
600 g färskost
2 dl florsocker
Dekoration
körsbär
hackad mörk choklad
Tips!
Ingredienser
Chokladbottnar
4 dl strösocker
5,5 dl vetemjöl
3 dl kakao
1 msk vaniljsocker
3 tsk bikarbonat
1 tsk salt
3 dl mjölk
2 dl neutral olja
3 dl vatten
3 ägg
Körsbärskompott
250 g körsbär
1 dl brunt farinsocker
2 msk vatten
0,5 tsk agar agar
Chokladfrosting
300 g mörk choklad
300 g smör
600 g färskost
2 dl florsocker
Dekoration
körsbär
hackad mörk choklad
TIPS!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK