Snabb, enkel, fluffig och väldigt god chokladmousse som görs på ynka 3 ingredienser.
Godaste och fluffigaste chokladmoussen gör du på bara 3 ingredienser och utan gelatin. Min absoluta favorit när det kommer till chokladmousse och den funkar lika bra att servera som den är eller att fylla en tårta med.
Det här är en riktigt fyllig och god chokladmousse med mycket chokladsmak.
Hur länge ska den stelna om man har den i glas?
Minst 1h 🙂
Ok vad bra då vet jag och jag tycker att din och Emmas podd är den bästa podden som finns! Sluta aldrig med det ni gör!
[…] marängen inte går till spillo. Detsamma gäller om du gör en fyllning på t ex vaniljkräm eller chokladmousse. Lite tips för dig som vill ta vara på hela råvaran! Om du inte orkar eller hinner göra egen […]
Kan man använda ljus bakchoklad?
Kan man använda ljus bakchoklad
mmmm va jättegott gjorde det varje dag
Det blev super gott! Rekomenderar starkt att servera med hallon eller annat bär.
Åh vad glad jag blir att du gillade den! <3
Jätte gott och jätte enkelt! Jag har gjort den här en massa gånger och är perfekt att göra innan man ska laga middag!
Jag älskar dina videos dom är perfekta jag vill att du ska vara min lärare på bakning I love you
Tack vad snäll du är! ☺️
Hur mörk choklad kan man använda till chokladmoussen?
Minst 55% och max 70% 🥰
Hej de är ju inget socker i moussen man vill ju ha de lite sött kan man inte hälla i lite strösocker?
Hejhej, du kan addera lite socker om du önskar ☺️
Måste testa! Kan man göra den en dag innan, blir den lika god om den står 1 dag i kylskåpet?
Hejhej! Ja det funkar utmärkt ❤️
Var hittar du mörk laktosfri choklad?