Efter att jag tog fram ett recept på raspberry cheesecake cookies så har jag velat experimentera lite mer med att fylla bakverk med cheesecakefyllning. Jag tycker att cheesecake är så himla gott och syrligheten från färskosten balanserar upp de flesta söta smaker på ett väldigt bra sätt. Först på tur i min resa med att fylla saker med cheesecakefyllning är dessa kolasnittar med cheesecake och hallonsylt. Det blev så himla gott och jag var såklart tvungen att dela receptet med er på en gång.
Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
[…] småkakan som jag bara kan. Och jag är en bra bit på vägen! Ni har väl inte missat mina cheesecakesnittar, kolasnittar med inbakad mjölkchoklad eller kärleksmumssnittar? Man kan egentligen ta vilket […]
Ska man h ägg i?
Nej, det som ser ut som ägg är sirap 🙂
Hej! Ska man lägga sylten ovanpå cheesekakesmeten eller när ska den i?
Hejhej! Exakt så 🙂
Tänkte baka dessa idag! Men jag förstår inte riktigt. Ska man stänga in färskostfyllningen, menar du med att stänga igen så pass att degen täcker allt och sedan sylt på nästa lager?🍓
Precis så 🙂
Kan man byta ut mjölet för att få de glutenfria?
Så goda och en absolut favorit hos oss! 😋😍
Åh vad glad jag blir att du gillar 😍❤️
Jag gjorde precis mina första snittar på detta recept och tyckte degen var otroligt kletig. Gick ej att “rulla” ut ens på bordet då det endast klibbade fast.
Bara att ha i lite mer mjöl om du upplever detta 🙂 <3
Tack för recept. Min deg blev lite smulig och svår att få ihop. Att nypa och täcka för krämen var nästan omöjligt. Vad Kan jag tänka på till nästa gång? 50 g smör känns så lite.
Det ska vara 100 g smör i degen <3 Kan du ha råkat ta mängden för färskost? Kram!
Hej!
Kan man förvara snittarna i frysen eller hur länge kan de förvaras i kylskåp? 🙂
Hej hej! Går jättebra att frysa in, dem håller ca 4 dagar i en tätsluten burk i kylen 💕
Om man ska ha dom till ett kalas tänkte jag förbereda en massa bakelser. När är dom som godast? Kan man göra dom 2 dagar innan och det är lika goda än om man gör dom 1 dag innan? Tänkte vill ha dom så goda som möjligt haha🙈
Förvara dem i en tätsluten burk i kylen, så är dem lika mumsiga 2 dagar senare 🥰
Kan man använda mascarpone som färskost?
Ja! Ger en lite annan smak men funkar absolut 🥰
Om man vill göra den glutenfri. Hur byter jag ut mjölet för att dom inte ska bli torr.
Hej! Jag har ännu inte provbakat den glutenfri än <3
Snälla Camilla, du kan väl göra en film på hur du gör de här mumsiga kakorna. Har bakat dem några gånger men får inte riktigt till det trots att jagar en mycket van bagerska.
Ska spela in den nu i höst så den kommer inom kort 🙂
De här kakorna var de godaste jag ätit, fantastisk smakkombo! Men, mina blev väldigt mjuka, gick inte att lyfta utan att de gick av på mitten. Kan det bero på för lite mjöl? Hade blivit perfekt om det fanns lite crunch i kakorna!
Vad glad jag blir 😍❤️
Kan man frysa dom? Dom ser väldigt goda ut! 👌
Det går bra att frysa dem ❤️