Vilken dag det här har varit! Det finns inget som är så irriterande för en bakbloggare som när tiden med dagsljus per dag är minimal. Dagsljus är A och O för mig när jag fotar mina bilder och när man samtidigt vill försöka filma en video på hur man gör ett smaskigt bakverk så räcker inte riktigt att man bara kan göra detta mellan kl11-14. Särskilt inte när man har två vilda sötnosar hemma! Men, det blev både video och bilder på dessa godingar. Riktigt fräscha och goda blåbärstryfflar!
Videon hittar ni på min instagram (@mykitchenstories.se) och receptet nedan ger 12 stycken ljuvligt sötsyrliga tryfflar med en ordentlig blåbärssmak. Jag föredrar att täcka dem i mörk choklad för att bryta av mot det söta men det går lika bra att skippa det och rulla dem direkt i blåbärspulver.
Hej!
Hur lång tid i förväg kan man göra dem?
Tack!
Mvh, Lua
Hej! Dem håller fint i ca 10 dagar i kylen, förvara dem i en tätsluten glasburk ❤️