Bakad cheesecake må ta lite extra tid men krämigheten är helt klart värd att vänta på. Den här gången blev det en bakad vaniljcheesecake med salt kolaspegel. En riktig fröjd för smaklökarna där sött, syrligt och salt möts i en och samma tugga.
Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
vad kan man byta ut istället för vetemjöl!
Du kan skippa det 🙂
Ska laga denhär idag men ska äta den imorgon, ska man förvara den i kylskåpet över natten, tacksam för svar, ps! BOKSTAVLIGEN ÄLSKAR DINA RECEPT, DINA BÖCKER & PODDEN MED DU OCH EMMA, DU ÄR EN SÅ FIN PERSON🥰😍❣️
Ska laga den här idag men ska äta imorgon, ska jag ha den i kylskåpet eller❣️? Ps, BOKSTAVLIGEN ÄLSKAR jag alla dina recept, din bok o podden med du och Emma, du är en så fin person😍🥰❣️
Oj skev en gång till imistag😅❣️
Hej Camilla!
Jag undra hur jag förvara cheesecaken om jag inte tänker äta den direkt när den är färdig? 🧁
Till hur många personer var denna till?
10-12 generösa bitar blir det 🥰
Varför kan man inte göra denna No-bake? Måste man ha den i ugnen?
Gör ett skolprojekt och blir så suktad varje gång jag ser bilderna
🤩❤️ Lycka till med projektet!
Hur stor springform ska man använda?