Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Ingredienser
Pajskal
125 g rumstempererat smör
3 dl vetemjöl
1 dl florsocker
2 äggulor
Fyllning
1kg jordgubbar
2 dl syltsocker
Maräng
2 äggvitor
1 dl strösocker
Tips!
Pajen bakas i en pajform på 23-24 cm i diametern.
Pajen bakas i en pajform på 23-24 cm i diametern.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK