Jag vet att uppdateringen här inne inte har varit som den brukar men tiden har inte ägnats åt något annat än bakning ändå. Vi är i slutspurten av att göra bok nummer två och den blir helt fantastisk! Hursomhelst, söndag idag och jag har längtat efter att dela det här receptet med er. Kladdkaka med oreofrosting! Kladdig kladdkaka toppad med drömmig cream cheese frosting med massor med oreokross i. Ni bara måste prova.
Receptet funkar bra både att baka i muffinsplåt som jag gjort men också i vanlig rund springform med diameter på 20 cm. Oavsett så får du ut ca 6-8 generösa bitar.
Sjukt god kaka, blir extra god dagen efter!
Det håller jag med om 😍
Väldigt mäktiga men goda, rekommenderar att göra i mindre formar!
Om man vill göra en glutenfri är det samma mängd mjöl?
Hej!
Om man väljer att baka dessa i muffinsplåt, vilken typ av formar ska man ha då? Och ungefär hur många blir det?
Hur många blir det om man gör i muffinsformar?