Receptet bakade jag i en rektangulär form med måtten 20×27 cm.
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret och häll över det i en bunke.
- Tillsätt strösocker, farinsocker, vaniljsocker, ägg, mandelmjöl och vetemjöl. Blanda försiktigt ihop bara precis tills det blir en jämn smet. Blandar du för hårt eller för mycket kommer du att gå miste om den typiska konsistensen för en riktigt fudgy brownie.
- Täck en form med bakplåtspapper och häll upp smeten i den.
- Grädda blondien i mitten av ugnen i 25-30 minuter. Låt den svalna helt och hållet i kylskåpet innan du toppar med ganachen.
- Grovhacka schweizernötchokladen och lägg i en värmetålig skål. Smält över ett vattenbad eller i microvågsugn.
- Tillsätt vispgrädden i chokladen, lite i taget under konstant, försiktig omrörning.
- Bre chokladtoppingen över blondiesarna och garnera därefter med hasselnötter.
- Skär upp direkt i jämnstora bitar. Servera eller förvara i kylskåpet.
Det finns ingen video för detta inlägg.
Fantastiskt goda. Men blir de bra att frysa?
Vänlig hälsning
Annika
Funkar utmärkt 🙂