Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Portioner: 15
Ingredienser
220 g dumle
2 dl vispgrädde
140 g mandelmassa
0,5 dl strösocker
1 stor äggvita
200 g mörk choklad
1 tsk neutral olja (mat-, raps- eller solrosolja)
flingsalt till garnering
Tips!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK
Om jag inte gillar dummle, kan jag göra dem utan, eller kan jag ersätta dem med något annat, typ choklad eller liknande?
Hejhej! Kanske detta recept? https://mykitchenstories.se/fluffbiskvier/ ❤️
Hej!
Hur länge kan man förvara dem i kylen? Går det att frysa in dem? 🙂
Hejhej, upp till en vecka i kylen och det går jättebra att frysa in dem! 😍