Till dagens frukost blev det söta små pannkaksmuffins. Ett lite roligare sätt att servera pannkakor på. Dessutom är det så skönt att dem sköter sig själva i ugnen medans man gör annat. Jag toppade mina med en klick vispgrädde, banan, hallon, mörk sirap och lite florsocker men du kan såklart garnera med det du tycker bäst om.
—
Serves 12 pancake muffins.
Ingredients:
1 cup flour
2 tablespoons granulated sugar
0.5 tsp baking soda
0.5 tsp salt
1 tsp pure vanilla powder
1,75 cups milk
3 eggs
Do this:
1. Preheat the oven to 440 degrees.
2. Mix the dry ingredients in a bowl. Whisk in the milk, a little at a time until you get a smooth batter.
3. Add the eggs and whisk until smooth.
4. Grease a muffin mold with neutral oil (cooking oil, sunflower oil or canola oil) and fill each mold with 3/4 batter.
5. Bake the pancake muffins in the middle of the oven for about 20 minutes or until golden. Do not worry about if they look giant in the oven, as soon as you remove them from the oven their true size will settle.
Så fantasifullt! Att man inte kommit på det innan ändå. Hoppas du blev nöjd 🙂
Ja riktigt goda blev dem 🙂