Det kan upplevas vara lite av en konst att få till sina hembakade chocolate chip cookies lika goda, spröda, sega och goda som de som köps i affären. Jag har flera olika varianter och recept här på bloggen och nu känner jag att jag verkligen hittat ett recept som får dem precis så som jag vill ha dem. Det finns också lite tips som man bör ha i åtanke för att de ska bli helt perfekta cookies och dem tipsen hittar ni i receptet. Testa vettja!
Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
OMG, det verkar underbart. Jag har allt utom Maizena hemma. Bara Maizenaredning, haha, men det är väl inte jämförbart… finns det något man kan ersätta Maizena med?
Potatismjöl fungerar också bra
Åh, yum!!
Måste testa! Tack för recept !
Mums!
Så gott det ser ut och detta ska bakas InshAllah
ååå gott
Jag tycker att lite charmen med hembakat är dem inte är som dem i butiken (för ville jag ha dem i butiken hade jag köpt dem) inte är riktigt "perfekta"… dem är ännu bättre
Vilken fin och tydlig recept! Du är så duktig!
Hej vill tacka för din underbara blogg. Vilka härliga recept. Skulle vara kul o se hur du har det hemma jag intresserad av heminredning. Gillar mest matrecepten för så svårt komma på vad man ska äta mvh maria ha det fint.
Ser riktigt goda ut! Borde testa baka dom själv, är så lat så brukar handla färdiga
så gott! ska sälja dessa till klasskassan. Har inte maizena eller potatismjöl hemma, funkar majsstärkelse? Funkar det med mjölkchoklad istället för mörk?