Dessa cupcakes ger en riktig fräsch smak i munnen med lite vanilj-och citronmuffins och en krämig frosting på vit choklad. Receptet ger ca 30 mini cupcakes.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Portioner: 30
Ingredienser
Ingredienser (muffins):
2 ägg
2 dl strösocker
1 dl mjölk
100 g smör
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
rivet skal från en citron
Ingredienser frosting:
en halv sats italiensk marrängsmörkräm
200 g vit choklad
Tips!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK
Låter smarrigt 🙂
Hittar inte receptet till italiensk marrängsmörkräm, kan du länka?
Det står inte när man ska lägga mjölken i receptet
Tack för att du uppmärksammade det! 💛 Du har helt rätt – mjölken saknas i beskrivningen. Den ska röras ner växelvis med de torra ingredienserna, precis som man brukar göra i muffins/cupcakesmet. Jag ser till att uppdatera receptet – tack för att du sa till!