Så här gör du:
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Fördela muffinsformar i en muffinsplåt.
- Smält smöret.
- Vispa ägg och socker pösigt.
- Blanda alla torra ingredienser i en separat skål.
- Tillsätt smöret till äggsmeten och blanda. Tillsätt även rivet citronskal
- Sikta ner de torra ingredienserna under försiktig omrörning med t.ex slickepott.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
- Låt muffinsarna svalna helt innan du spritsar dem.
- Frosting: Smält den vita chokladen och låt svalna helt.
- Häll ner den vita chokladen i smörkrämen i en tunn stråle tills allt blandats helt.
- Din frosting är nu klar, bara att spritsa dina cupcakes med den!
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.
Låter smarrigt 🙂
Hittar inte receptet till italiensk marrängsmörkräm, kan du länka?