Wienerstänger är en klassisk småkaka med fyllig och mjukspröd mördeg som fylls med bär av valfri sort och toppas med härlig glasyr. Dessa har jag fyllt med blåbärssylt.
Har ni tröttnat på mina blåbärsrecept än eller är det ok om jag fortsätter? Idag kokade jag blåbärssylt och gjorde en massa goda småkakor på det. Bland annat dessa wienerstänger med blåbärssylt. Wienerstänger är så himla gott och en lite underskattat småkaka om ni frågar mig. Varför bakar man inte wienerstänger oftare? Goda och enkla att baka. En perfekt småkaka helt enkelt.
Tusen tack för att du lägger till tips på hur man kan göra dem glutenfria/veganska! Det uppskattas verkligen ska du veta😍
Det ser gott ut! Och tack för att du skriver hur man ska göra om man vill ha det veganskt/glutenfritt. Uppskattas!
Min favorit Med vänlig hälsning, Lars Ellerman
🥳🥳
Fina Camilla! 💕 tänkte baka dessa till mitt bröllop. När kan jag baka dom tror du? Hur många dagar innan alltså. Tack för alla recept och för all inspiration!
Hej! Tack för alla recept! Kan man ha degen i kylen längre? Säg över natten?
Hejhej! Det kan man 🙂
Hej Camilla, kan man frysa in dessa delikata kakor?
Bästa Hälsningar
Camilla
Hejhej! Funkar utmärkt 🥰
Vad är det för bakplåt du använder?
En metallplåt men den vanliga till ugnen funkar också 🥰
Vad är längden på plåten som du använder?
mycket bra glutenfri recept, mycket nöjd
Åh, blir så glad att det vart lyckat. Tack! 🥰
Tack för att du lägger till ingredienser för glutenfritt
Tack själv, vad glad jag blir att det är uppskattat! 🥰