Inlägget är i annonssamarbete med Khoisan Tea
Vanilj och kola är en alldeles ljuvlig smakkombination och idag bjuder jag er på en no bake pannacottapaj med dessa smaker. Sprött och knäckigt pajskal med daim, len och krämig vaniljpannacotta som toppas med en salt kolasås. Den här pajen är bara SÅ god, ni bara måste prova!
Till pannacottafyllningen använder jag Khoisan teas ekologiska agar agar pulver som finns att köpa på Ica Maxi, Ica Kvantum, Citygross, Mathem.se och Apotea.se. Med koden ”khoisan15” får du 15% på alla Khoisan Teas produkter (exkl. vaniljprodukterna) på Apotea.se fram till 12/8.
Receptet bakas i en rund pajform med diameter på 20 cm. Vill du göra den i en form med diameter på 23-24 cm är det bara att öka alla ingredienser med 1,5. En steg för steg video där jag visar hur man bakar den här mumsiga pajen hittar ni på min instagram @mykitchenstories.se.
TIPS! Läs mer om vart du kan köpa agar agar, vad det är och hur du omvandlar mellan gelatin och agar agar kan du läsa HÄR.
Hur lång tid ska ja vänta tills panacottan stelnar ?
Hejhej! I minst 2 timmar 🥰
Tack 🥰