Vanessa Valderramas bruschetta

Bruschetta – en fräsch och god förrätt signerad Vanessa Valderrama

Avsnitt 3 av Halv åtta hos en Youtuber är här och därmed inredningsgeniet Vanessa Valderramas tur att bjuda på en tre rätters-middag. Till förrätt bjöd hon på bruschetta – en fräsch och god rätt där hon minst sagt experimenterade haha!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

bruschetta

Vanessa Valderramas bruschetta

Portioner: 4

Ingredienser

4 skivor valnötsbröd
5 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
1 msk balsamvinäger, vit
4 tomater
1 salladslök, eller hälften av det i rödlök
0.5 kruka basilika
Flingsalt
1 krm svartpeppar
2 burrata

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Portioner: 4st

Ingredienser

4 skivor valnötsbröd
5 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
1 msk balsamvinäger, vit
4 tomater
1 salladslök, eller hälften av det i rödlök
0.5 kruka basilika
Flingsalt
1 krm svartpeppar
2 burrata

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:

  1. Stek brödskivorna i olivolja tills de blir gyllene och krispiga. Ta upp och gnid ytan med en halverad vitlöksklyfta med snittytan mot brödet.
  2. Skär tomaterna i små bitar, hacka basilikan grovt och skiva salladslöken fint. Blanda tomater, basilika, salladslök, olivolja och balsamvinäger i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela tomatblandningen och burrata på brödskivorna precis före servering, annars blir de mjuka och blöta.
  4. Garnera med färsk basilika.

Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video

  1. Stek brödskivorna i olivolja tills de blir gyllene och krispiga. Ta upp och gnid ytan med en halverad vitlöksklyfta med snittytan mot brödet.
  2. Skär tomaterna i små bitar, hacka basilikan grovt och skiva salladslöken fint. Blanda tomater, basilika, salladslök, olivolja och balsamvinäger i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela tomatblandningen och burrata på brödskivorna precis före servering, annars blir de mjuka och blöta.
  4. Garnera med färsk basilika.

Det finns ingen steg för steg bild för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?