Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Portioner: 16
Ingredienser
Mazarinkaka med röda vinbär
300 g mandelmassa
3 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
200 g rumsvarmt smör
4 ägg
2 dl vetemjöl
rivet skal från 1 citron
250 g röda vinbär
Mandeltosca:
250 g flagad mandel
75 g smör
0,5 dl strösocker
0,5 dl ljus sirap
1,5 msk vetemjöl
1,5 msk vispgrädde
Tips!
Receptet bakas i en långpanna (reklam) med måtten 30×40 cm och ger 16 stora eller 32 små bitar.
Portioner: 16st
Ingredienser
Mazarinkaka med röda vinbär
300 g mandelmassa
3 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
200 g rumsvarmt smör
4 ägg
2 dl vetemjöl
rivet skal från 1 citron
250 g röda vinbär
Mandeltosca:
250 g flagad mandel
75 g smör
0,5 dl strösocker
0,5 dl ljus sirap
1,5 msk vetemjöl
1,5 msk vispgrädde
TIPS!
Receptet bakas i en långpanna (reklam) med måtten 30×40 cm och ger 16 stora eller 32 små bitar.
Receptet bakas i en långpanna (reklam) med måtten 30×40 cm och ger 16 stora eller 32 små bitar.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK