Snabb snickers cheesecake i glas

Här kommer ett tips på en riktigt god no bake snickers cheesecake i glas som du svänger ihop på under kvarten. Perfekt att servera när man får oväntat besök eller bara vill stilla ett akut sötsug.

Den här cheesecaken blir fantastiskt krämig med minimal ansträngning och tidsåtgång. En perfekt sista minuten dessert helt enkelt!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Snabb snickers cheesecake i glas

Portioner: 2

Ingredienser

2 dl salta och rostade jordnötter
400 g färskost
1,5 dl vispgrädde
0,5 dl florsocker
150 g grovhackad mörk choklad
1 dl kolasås eller karamelliserad mjölk
2 stycken snickersbars att garnera med

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Portioner: 2st

Ingredienser

2 dl salta och rostade jordnötter
400 g färskost
1,5 dl vispgrädde
0,5 dl florsocker
150 g grovhackad mörk choklad
1 dl kolasås eller karamelliserad mjölk
2 stycken snickersbars att garnera med

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Krossa jordnötterna i en matberedare eller hacka dem för hand med hjälp av en kniv. Fördela jordnötskrosset i botten på varje glas.
  2. Vispa ihop färskost och vispgrädde till en krämig och fluffig smet. Vänd försiktigt ner florsocker och grovhackad mörk choklad försiktigt i färskost smeten. Arbetar du in dem för hårt bli smeten för lös, så det är verkligen viktigt att förisktigt vända allt till en jämn smet.
  3. Fördela cheesecakesmeten i glasen. Jag använder sprits för att slippa kladd och få en snygg finish.
  4. Toppa till sist varje cheesecake med kolasås och snickers som du har grovhackat i bitar.
  5. Du kan servera den direkt men allra godast är den efter att ha fått stå i kylskåpet i minst 1 timme.
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Krossa jordnötterna i en matberedare eller hacka dem för hand med hjälp av en kniv. Fördela jordnötskrosset i botten på varje glas.
  2. Vispa ihop färskost och vispgrädde till en krämig och fluffig smet. Vänd försiktigt ner florsocker och grovhackad mörk choklad försiktigt i färskost smeten. Arbetar du in dem för hårt bli smeten för lös, så det är verkligen viktigt att förisktigt vända allt till en jämn smet.
  3. Fördela cheesecakesmeten i glasen. Jag använder sprits för att slippa kladd och få en snygg finish.
  4. Toppa till sist varje cheesecake med kolasås och snickers som du har grovhackat i bitar.
  5. Du kan servera den direkt men allra godast är den efter att ha fått stå i kylskåpet i minst 1 timme.
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?