Så här gör du:
- Krossa jordnötterna i en matberedare eller hacka dem för hand med hjälp av en kniv. Fördela jordnötskrosset i botten på varje glas.
- Vispa ihop färskost och vispgrädde till en krämig och fluffig smet. Vänd försiktigt ner florsocker och grovhackad mörk choklad försiktigt i färskost smeten. Arbetar du in dem för hårt bli smeten för lös, så det är verkligen viktigt att förisktigt vända allt till en jämn smet.
- Fördela cheesecakesmeten i glasen. Jag använder sprits för att slippa kladd och få en snygg finish.
- Toppa till sist varje cheesecake med kolasås och snickers som du har grovhackat i bitar.
- Du kan servera den direkt men allra godast är den efter att ha fått stå i kylskåpet i minst 1 timme.
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.