Smuljpajsbullar är en drömgod hybrid mellan bulle och smulig bärpaj.
Vid det här laget vet ni nog redan hur mycket jag älskar bakverkshybrider. De är liksom svaret på alla gånger man varit sugen på fika och typ vill ha allt men vet att mn inte kommer orka och ändå vill att det ska vara en njutningsfull upplevelse. Så låt mig presenera: smulpajsbullen!
Saftig kardemummadeg fylld med vanilj och färska bär som toppad med havresmul. En perfekt sommarbulle helt enkelt!
funkar dessa att frysa in och ta upp lite i taget vid senare tillfällen?
Det funkar 🙂
Kan jag använda frysta bär istället för färska?
Funkar men kan bli lite vattnigt 🙂
Har du en vegansk variation på denna? 😍
Har tyvärr inte hunnit testbaka det ännu, men säg gärna till om du prövar och berätta hur det gick 😍
Kan man använda färdig vaniljkräm istället för att göra egen?
Hejhej, det går bra ☺️