
Alltså dessa blåbärsmuffins är tar liksom hela konceptet med muffins till en helt ny nivå. Får man säga så om sina egna muffins? Men jag ska förklara. De är gaaaalet saftiga. Alltså på riktigt smälter i munnen och som om det inte vore nog så är de fyllda med vaniljkräm och toppade med ett knaprigt havresmul för crunch. Förstår ni nu? Ni måste testa!
Kan man använda vaniljsocker istället för vaniljstång och hur mycket i så fall?🙂
ÄLSKAR dina recept, bakar endast efter dina recept😍
Hej Camilla
Kan man använda den färdig vanilj kräm? Jag menar Marsan pulver som man kan blanda med mjölk och få vanilj kräm.
Går dom att frysa?🤔
Hejhej, ursäkta sent svar. Det går bra ☺️
Går de att frysa in? I så fall – hur tinas de bäst upp? I rumstemperatur eller långsamt i kyl? 🙂
Funkar utmärkt! Tinas i rumstemperatur. Kram
Ser jättefina ut! Har du något förslag på andra mjölsorter för att få dem glutenfria?
Testade baka igår, och de blev sååå goda! 😍 hade tyvärr inga stadiga muffinsformar hemma, så det såg ut som en långpanna blåbärspaj när jag tog ut dem ur ugnen. Det störde inte, även om de definitivt inte blev lika stiliga som på din bild. Havresmulet blev så gott så tror jag lagar dubbel sats nästa gång!
Hej! Om jag vill göra fler, fast mindre, muffins, hur länge ska de då stå inne i ugnen och är det samma värme (200)?