Segmjuka pepparkakssnittar doppade i vit choklad och garnerade med frystorkade hallon.
Häromveckan fick jag äran att hålla i en livebakning med Arbis Jakobstad där vi bakade knäckklubbor och dessa ljuvliga pepparkakssnittar med vit choklad och frystorkade hallon. Detta är alltså kolakakor som smakar pepparkaka, garnerade med goda grejer. Det bästa av två världar! Den segmjuka konsistensen och kolasmaken från kolakakor tillsammans med pepparkakans ljuvliga smaker. Att doppa i vit choklad och dekorera med frystorkade hallon är såklart valfritt. De är supergoda precis som de är också!
Går dom att frysa?
Funkar utmärkt 🙂
Supergoda, sega o mjuka o fantastiska men blev lite starka med 3 msk pepparkakskrydda 🙈
Hej! Håller med – blev lite rå pepparkaksdeg smak 🙈 dock älska sonen på 2 år dessa😄 stämmer det att det ska vara msk?
Hejhej! Kul att 2 åringen tyckte om det 😍 Smaken går såklart att justera hur mycket man själv vill. Msk stämmer ❤️
Kan man använda torkade jordgubbar istället för hallon? Råkade beställa fel 😫
Hejhej, det går jättefint!
För mycket pepparkaks smak med 3 msk pepparkakskrydda. Tycker jag.
Hej!
Går det att byta mjölet mot enbart glutenfritt mjöl om man inte kan äta mandelmjöl? 🍪🥰