Här om veckan la jag upp en bild på den här non stop-tårtan på min instagram @camillahamid och frågade er vad ni skulle fyllt den med för fyllning. Där och då var den fylld med samma frosting som jag täcks den med innan jag gick på med non stop men det var defintivt inte det slutgiltiga receptet. 164 kommentarer senare beslutade jag mig för att tillslut fyllda den här non stop-tårtan med passionsfruktscurd och hallonmousse i saftiga chokladbottnar. En riktigt kalastårta helt enkelt där de syrliga fyllningarna väger upp för den söta utsidan.
Receptet bakas i en springform med diameter på 20 cm, vilket ger 6-8 generösa bitar. Vill du baka receptet i en form med diameter på 23 cm, är det bara att ta alla ingredienser x1,5.
Hej.. Försöker just nu med denna.. Gör dubbel curd för två tårtor.. Men den tjocknar aldrig! Vad kan jag göra?? .. Har fest idag så den ska ätas idag.. Får lite panik här..
Hejhej! Ha i en extra äggula eller mer majsstärkelse 🙂
Bakade denna tårta till mins sons 1 års kalas
Otroligt god!!! Full pott från mig
Kan man göra curden några dagar innan?
Hejhej, förlåt för sent svar! Det går jättebra, förvara den i en lufttät burk 😊
Går det att göra tårtbotten någon dag innan? I så fall hur förvara jag den bäst?
Funkar utmärkt! Bara att plasta in och förvara mörkt och svalt i rumstemperatur 🙂
Kan man göra moussen 1 dag i förväg?
Det funkar utmärkt 🙂