No bake mango cheesecake

Även om jag älskar krämigheten i en bakad cheesecake så är det ibland himla bra att man kan göra cheesecakes på bara några minuter. Det blir ett perfekt sött komplement på en brunch och du kan i princip smaksätta den med vilka frukter och bär du vill. Är du en av fem som gillar min no bake cheesecake med blåbärsswirl så kommer du definitivt att gilla denna.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

No bake mango cheesecake

Ingredienser

Ingredienser (botten):
10 digestivekex
50 g smör

Ingredienser (fyllning):
300 g färskost
1,25 dl vispgrädde
3 msk florsocker
1 nypa äkta vaniljpulver
4 msk mangopuré
färsk mango skuren i tärningar att toppa med och färsk mynta till garnering.

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

Ingredienser (botten):
10 digestivekex
50 g smör

Ingredienser (fyllning):
300 g färskost
1,25 dl vispgrädde
3 msk florsocker
1 nypa äkta vaniljpulver
4 msk mangopuré
färsk mango skuren i tärningar att toppa med och färsk mynta till garnering.

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Botten: Smält smöret i en kastrull.a
  2. Krossa kexen i mixer eller för hand.
  3. Blanda ihop smulorna med smöret och fördela kexsmeten i glasen.
  4. Fyllning: Vispa ihop färskost och vispgrädde till en krämig och fluffig smet. Lägg i glasen över smulorna.
  5. Tillsätt florsocker, vaniljpulver och mangopuré. Blanda försiktigt med en slickepott bara precis tills allt gått ihop.
  6. Fördela smeten i glasen och toppa med färsk mango och mynta.
  7. Låt gärna stå i kylskåpet några minuter innan servering!
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Botten: Smält smöret i en kastrull.a
  2. Krossa kexen i mixer eller för hand.
  3. Blanda ihop smulorna med smöret och fördela kexsmeten i glasen.
  4. Fyllning: Vispa ihop färskost och vispgrädde till en krämig och fluffig smet. Lägg i glasen över smulorna.
  5. Tillsätt florsocker, vaniljpulver och mangopuré. Blanda försiktigt med en slickepott bara precis tills allt gått ihop.
  6. Fördela smeten i glasen och toppa med färsk mango och mynta.
  7. Låt gärna stå i kylskåpet några minuter innan servering!
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?