Saftiga och lyxiga vitlöksbröd med ugnsbakade vitlökar och riven parmesan enligt Felicia Aveklews recept.
Jag frågade mina vänner om de ville tävla om vem som kan laga godast trerätters-middag 👩🍳 Resultatet blev en serie på 4 avsnitt som släpps varje söndag kl.17:00 från och med denna vecka på min youtube-kanal 🥳
I första avsnittet är det Felicia Aveklew som står för middagen och hennes förrätt bestod av ett riktigt lyxigt vitlöksbröd med ugnsbakade vitlökare, gratinerade med parmesanost. Ett drömgott vitlöksbröd med krispig yta och galet saftig insida. Det härliga med Felicias vitlöksbröd är att hon verkligen inte snålade med smöret.
Kan man använda typ mozzarella istället för parmesan eller är det någon annan ost du kan rekommendera? För jag får inte äta parmesan?
Du kan köra på vilken ost du vill 🥰
Ni skyltar genom hela videon att recepten finns i beskrivningen men det är ju endast ett recept som finns där. När kommer de andra recepten?
Hejhej, alla recept ligger under videon nu ❤️
Kommer ni ej fixa recept på drinkarna?
Kan man göra smöret dagen innan? Eller måste man göra det samma dag 💗
Hejhej, det går superbra att förbereda dagen innan! Förvara i en lufttät burk i kylskåpet, så inte annan mat tar smak av vitlöken ❤️
Funkar det att bara köra vitlöken i ugnen i kanske en halvtimme?
Hejhej, det går bra – däremot blir dem mer råa såklart!