Krämig pastasallad med tonfisk

Igår postade jag lite spontant på min instagram story när jag gjorde min favoritpastasallad. En krämig pastasallad med tonfisk, basilika och parmesan. Och ni gick bananas! Så många ville ha recept och eftersom att er önskan är min lag så får ni receptet nu på en gång!

När jag gör sallader så gör jag dem deluxe. De ska vara krämiga och gärna innehålla ost. Matiga sallader som denna är perfekt att ha med sig ut till en picknick i vårsolen eller bara som en snabb sista minuten-matlåda.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Krämig pastasallad med tonfisk

Portioner: 6

Ingredienser

250 g pasta av valfri sort (jag använde penne)
150 g svarta urkärnade oliver
1/2 röd lök
1 röd paprika
150 g isbergssallad
250 g körsbärstomater
3 burkar tonfisk i olja à 95 g
1,5 dl majonäs
1,5 dl matyoghurt
1 dl riven parmesan
salt
vitlökspeppar
torkad basilika
mer riven parmesan och crutonger till servering

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Portioner: 6st

Ingredienser

250 g pasta av valfri sort (jag använde penne)
150 g svarta urkärnade oliver
1/2 röd lök
1 röd paprika
150 g isbergssallad
250 g körsbärstomater
3 burkar tonfisk i olja à 95 g
1,5 dl majonäs
1,5 dl matyoghurt
1 dl riven parmesan
salt
vitlökspeppar
torkad basilika
mer riven parmesan och crutonger till servering

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, al dente. Låt svalna helt och hållet.
  2. Finhacka rödlök, tärna paprikan och strimla isbergssalladen. Blanda ihop dem med resten av ingredienserna till salladen.
  3. Servera med massa riven parmesan och crutonger!
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, al dente. Låt svalna helt och hållet.
  2. Finhacka rödlök, tärna paprikan och strimla isbergssalladen. Blanda ihop dem med resten av ingredienserna till salladen.
  3. Servera med massa riven parmesan och crutonger!
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?