Inlägget är i annonssamarbete med Kökets favoriter.
Finns det något godare på en fredag än kladdkaka? Idag blev det den här kokoskladdkakan med mjölkchokladtopping. En riktig dröm för dig som älskar kokos. I vanlig ordning så har jag bakat min kladdkaka i en springform med avtagbar botten. Ni frågar ofta vart jag köpet mina springformar med diameter på 20 cm och svaret är på Kökets favoriter! Just nu har de dessutom fri frakt. Så passa på att köpa springformar hos dem HÄR!
Det underbara med den här kladdkakan är att den inte bara blir kladdig utan också saftig av alla kokosflingor. Och det blir ju något alldeles särskilt när man kombinerar kokos och choklad. Jag får inte nog!
Receptet bakas i en springform med diameter på 20 cm, vilket ger 6-8 generösa bitar.
Hej Camilla, kan jag ersätta sockret med honung? Jag försöker undvika socker så långt det går. Hoppas du svarar 🙂
Hejhej! Med honung blir det inte samma konsistens tyvärr <3
Hej! Måste man ha chokladtäcket uppepå?
Kan man bara äta den som den är?
Hejhej, det går att äta som den är eller toppa med något annat gott 🤩
Hej. Hur gör du för att klä formen så slätt med bakplåtspapper?
Hejhej, jag spänner fast det i formen 🥰