Så här gör du:
- Björnbärspannacotta: Koka upp björnbären i en kastrull tillsammans med citronsaften.
- Rör om hela tiden tills du fått ett mos.
- Kör moset genom en finmaskig sil så att du blir av med frön och eventuella bitar.
- Lägg det kärnfria moset i en kastrull tillsammans med resten av ingredienserna. Låt koka upp under omrörning i ca 3-4 minuter innan du häller upp pannacottan i slikonformar.
- Låt pannacottan stelna i kylskåp i minst 1 timme innan du toppar dina cupcakes med den.
- Kladdkakecupcakes: Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme).
- Smält smöret i en kastrull. Häll över smöret i en bunke och låt svalna innan du blandar ihop det med resten av ingredienserna. Bara precis tills de har gått ihop.
- Fördela muffinsformar i en muffinsplåt och häll upp smeten i dem.
- Grädda kladdkakemuffinsen i mitten av ugnen i ca 12 minuter.
- Låt dem svalna helt och hållet innan du toppar med frosting och pannacotta.
- Frosting: Vispa ihop alla ingredienser till en jämn och klumpfri frosting.
- Lägg frostingen i en spritspåse med tyll och spritsa dina cupcakes med frostingen.
- Toppa med björnbärspannacotta-hjärta och dekorera med grovhackade nötter och lingonpulver.
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.
Hej! Ska testa att baka dom här idag, ser såå goda ut! 😍 Bara undrar om det inte ska vara nått bakpulver i? 😊
Hejhej, nej inget bakpulver, hoppas det ska smaka! 🥰