Ni är riktigt många som tycker om min kladdkaka med dulce de leche-pannacotta, och jag håller med er. Det är en av de godaste kladdkakorna jag vet! Jag ville testa något liknande igen och bakade därför en lite syrligare version med hallonpannacotta och chokladmousse.
Och med alla dessa godsaker på den här kladdkakan så gör den sig välförtjänt att kallas tårta, eller vad säger ni? Den här typen av tårtor är så tacksamma. Man slipper dela en smulig tårtbotten och hålla på med fyllningar som ska vara stabila fram och tillbaka.
Receptet bakade jag i en rund form med avtagbara kanter med en diameter på 20 cm. Det är superviktigt att spänna fast bakplåtspapper med bottenplattan och att inte lossa på kladdkakan från formen alls förrän hela tårtan med pannacotta och mousse har stelnat helt och hållet och är redo att dekoreras.
Hej! Kan man byta ut hallonen mot frysta blåbär (det har jag i frysen 🙂)och behöver man ändra något annat i receptet då? Mvh Katharina
Hejhej! Det funkar utmärkt ❤️ Du kan köra på samma mängd rakt av.