Att piffa upp klassiska bakverk och göra dem till tårtor tycker jag är riktigt roligt. Idag bjuder jag er på kärleksmums som tårta. Alltså, en kärleksmumstårta!
Saftiga kärleksmumsbottnar varvade med kärleksmumsfrosting. Tycker du om kärleksmumsglasyren lika mycket som jag så kommer du att älska den här tårtan!
Receptet bakas i en springform med diameter på 23 cm och ger 10-12 generösa bitar.
Åhh vad gott det ser ut !!!☺️ Smakar det kärleksmums eller ser det bara ut som det ??🙂 hade tänkt baka det nästa vecka rekommenderar du detta??🥰
Hej Camila! Jag bakade den här tårtan och lyckades jättebra! Det var precis som på din bild så vackert och så gott. Då man vill baka igen och igen när familjen och vänner är så nöjda.. 😘 Tusen tack 🙏
Hejhej! Vad glad jag blir att det blev så lyckat. Tack själv 🥰🥰
Hej Camilla. Kan man göra den dagen innan😊?
Hejhej, det går bra ☺️
Vad menas med att dela den i tre? Hur gör man det på bästa sätt?
Hejhej! Kika gärna på detta videoklipp där jag visar hur man gör ❤️ https://youtu.be/RCNx7KuLcUw?t=605 Lycka till!
Hur får man på kokos så fint längs kanten/sidorna? Något tips?
Hejhej, man kan antingen “kasta” lite försiktigt mot kanten och sen borsta bort överflöd från tallriken runt omkring, eller fylla näven och trycka lite försiktigt mot kanten, upprepade gånger ❤️
Hej! Kan man baka kakan i förväg och frysa in den? Sen ta fram den, tina, och dela i tre innan man sätter på frostig? Tack i förhand för svar!
Hejhej! Det går superbra att göra så! Hoppas det ska smaka ❤️
Hur stor form ska man ha till tårtan?
Hej! 23 cm ☺️