Kanelbullegrottor är mjukspröda mördegskakor med en gömma av kanelbullefyllning.
Att jag älskar kanelbullehybrider är ingen hemlis och idag bjuder jag er på ytterligare en variant. Löjligt goda kanelbullegrottor. Alltså, mördeg med kanelbullegömma istället för syltgömma som i hallongrottor. Det hela började egentligen bara som ett roligt experiment som jag inte alls trodde skulle funka men tji fick jag för de här kanelbullekakorna blev drömgoda!
maxat!
Kan man frysa dessa?
Funkar utmärkt
Hej tycker du att man kan ha kardemumma i kakdegen? Och i sådant fall hur mycket?
Med vänlig hälsning, tack på förhand
Gugge
Jag sökte på youtube på ditt recept men jag hittar inte den
varför?
Hejhej! Förlåt för sent svar, jag har inte hunnit göra en video för detta recept ännu <3
Hur gör du dem så perfekt runda i mitten ?
Mina kakor sprack isär..kan det bero på att smöret inte var helt rumsvarmt?
Med största sannolikhet, ja
Hej hej! Hur får du dem att hålla ihop så bra, mina flöt ut rätt mycket och det var svårt att hålla fyllningen från att flyta ut. Kan jag behövt mer mjöl tro? De var förövrigt supergoda
Hejhej! Använde du våg när du mätte upp smöret eller använde du linjerna på förpackningen? Låter som att du antingen haft i för mycket smör eller för lite mjöl