
Helan Shabanis festliga fördrink och tilltugg är det perfekta sättet att inleda en middag eller fest! Här bjuds det på en läskande fördrink med smak av mango, passionfrukt och Solero-glass, serverad i ett glas med tajinkrydda för en spännande twist. Till drinken serveras tre olika lyxiga tilltugg – en krämig räkdipp med löjrom och västerbottensost, en smakrik parmesanröra med soltorkade tomater och krispiga oststänger med smördeg och vitlökssmör.
Räkdippen är en ljuvlig kombination av crème fraiche, färskost och lagrad ost, toppad med handskalade räkor, löjrom och färska örter. Parmesanröran har en perfekt balans mellan sälta och sötma tack vare chiliflakes, honung och soltorkade tomater. Oststängerna bakas av smördeg och västerbottensost, får en härligt frasig konsistens och penslas med vitlökssmör direkt efter gräddning.
Dessa tilltugg passar perfekt till mingel, nyår, midsommar eller som en lyxig förrätt. Följ Helan Shabanis recept steg för steg och imponera på dina gäster med dessa otroligt goda smakkombinationer!