Jag är så glad att ni är så många som tycker om fluffbiskvierna och att jag inte var ensam om att inte tycka om smörkräm men ändå tycker om biskvier väldigt mycket. Framöver har jag massor med varianter och mumsiga smakkombinationer på denna ljuvliga biskvi utan smörkräm. Näst på tur är biskvi med hallonfluff! Riktigt sötsyrligt och gott.
Jag är dock osäker på om den här fyllningen verkligen räknas som fluff eftersom att den inte är gjord på någon godissort. Den här gången gjorde jag en hallonpannacotta som jag vispade upp för att få en fluffig konsistens att spritsa ut på biskvibottnarna. Så de här biskvierna kanske egentligen är lika mycket pannacottabiskvier som de är fluffbiskvier? Vad tycker ni?
Går det bra att frysa? 😊
Hejhej! Ursäkta sent svar, det går jättebra. Låt dem tina sakta i kylskåpet så chokladen håller sig fin <3
Om man skulle göra det här i långpanna hur mycket av allt ska man ha