Georges koreansk corn cheese i potatisbägare

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS! Ny säsong av “Halv åtta hos…” på min YouTube-kanal men denna gången med TIKTOKARE! En härlig blandning människor bestående av stjärnorna George Chaho, Kelvin Wokomaty & Hanna Happy och så jag! 😍 Vi tävlar helt enkelt om vem som bjuder på den bästa trerättersmiddagen och först på tur att bjuda på middag är George!

Till förrätt bjöd han på koreansk corn cheese i potatisbägare. Krispiga potatisbullar fyllda med härlig krämig fyllning, tillagat efter Seirans recept på TikTok! 😍

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

 

Georges koreansk corn cheese i potatisbägare

Portioner: 12

Ingredienser

12 frysta potatisbullar
1 msk smör
1 liten gul lök
1 riven vitlöksklyfta
1 dl majonnäs
2 dl riven mozzarella ost
en liten burk majs
en salladslök
1/2 msk strösocker
salt & peppar

Toppa med finhackad salladslök

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Portioner: 12st

Ingredienser

12 frysta potatisbullar
1 msk smör
1 liten gul lök
1 riven vitlöksklyfta
1 dl majonnäs
2 dl riven mozzarella ost
en liten burk majs
en salladslök
1/2 msk strösocker
salt & peppar

Toppa med finhackad salladslök

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Sätt ugnen på 200 C varmluft.
  2. Lägg ut potatisbullar över en muffinsplåt och grädda i mitten av ugnen 10-15 minuter tills de är mjuka och fått lite färg runt kanterna.
  3. Smält smör i en panna över medelvärme och stek löken glansig, gå i med vitlök och stek ytterligare någon minut.
  4. Blanda löken med majonnäs, mozzarella, majs, salladslök, socker, salt och peppar.
  5. Tryck ut potatisbullarna i plåten med botten av ett litet glas eller annat föremål för att forma små bägare. Fyll bägarna med majsblandningen.
  6. Ställ tillbaka i ugnen och grädda tills fyllningen smält och fått fin färg på toppen, kör ev. grilläge någon minut på slutet.
  7. Toppa med salladslök och servera!
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Sätt ugnen på 200 C varmluft.
  2. Lägg ut potatisbullar över en muffinsplåt och grädda i mitten av ugnen 10-15 minuter tills de är mjuka och fått lite färg runt kanterna.
  3. Smält smör i en panna över medelvärme och stek löken glansig, gå i med vitlök och stek ytterligare någon minut.
  4. Blanda löken med majonnäs, mozzarella, majs, salladslök, socker, salt och peppar.
  5. Tryck ut potatisbullarna i plåten med botten av ett litet glas eller annat föremål för att forma små bägare. Fyll bägarna med majsblandningen.
  6. Ställ tillbaka i ugnen och grädda tills fyllningen smält och fått fin färg på toppen, kör ev. grilläge någon minut på slutet.
  7. Toppa med salladslök och servera!
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept

Dela receptet

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?