Nedräkningen har börjat! På torsdag är det kanelbullens dag och därmed också en av sveriges viktigaste fikadagar om ni frågar mig (med betoning på “en av” eftersom att chokladbollar också har en speciell plats i mitt hjärta). Ett fenomen som florerat den senaste mycket på sociala medier är friterad kanelbulle och jag var bara tvungen att testa det själv!
Så himla frasig, fluffig och god! Man får inte nog och den kommer liksom i en perfekt munsbitsstorlek. Poff så har man ätit allihopa haha. Men är de små så får man ju ta både två och flera.
Författare: Camilla Hamid
Går de att frysa in? 🙂
Helst utan sockret 🙂
25g mjölk = 2,5dl mjölk. Det är något som inte stämmer. Följde receptet i din app och degen blev stenhård så tillsatte mer mjölk😅
Hejhej! Tack för att du uppmärksammade detta, receptet är nu uppdaterat! ❤️
Kan man använda torrjäst?😊
Det går bra! Blanda ut jästen i mjölet 😊